Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO35759187

Nr. ord. reg. com: J40/3317/2016

Sediu social: Str. Sofia nr. 5, parter, sector 1, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.cellini.ro/

Data lansării: 2003-02-07

Categoria: Cadouri, bijuterii, flori

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-07-29.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-07-31

CHRONOSTYLE INTERNATIONAL S.A

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-07-31

CELLINI este cea mai veche retea de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania. CELLINI si-a castigat reputatia de lider de piata in distributia si comercializarea produselor de lux ca urmare a dorintei de a oferi produse de calitate ale unor prestigioase marci de bijuterii si ceasuri.

CELLINI este partenerul principal in Romania al unor marci prestigioase de bijuterii, precum Fabergé, Damiani, Casato, Leo Pizzo, Meister, Bigli, Maria Granacci, Eva Nobile, Carezze, Insieme, Dogma, la care se adauga marci de ceasuri, recunoscute pentru calitatea si excelenta lor, precum Breitling, Hublot, IWC Schaffhausen, Longines, Omega, Rado, Swatch, Tissot, TAG Heuer, Zenith.

Astazi, CELLINI, ce poarta cu mandrie numele marelui bijutier si artist italian Benvenuto Cellini (1500 - 1571), reprezinta o filosofie de afaceri, oferind consumatorilor servicii la cele mai inalte standarde, atat prin reteaua de magazine, cat si prin centrul de service propriu, cu un personal specializat.

Inca din 1999, anul in care primul magazin CELLINI s-a deschis in Bucuresti, produsele si serviciile sale au devenit sinonime cu originalitatea si calitatea, cele doua valori care stau la baza strategiei noastre de afaceri.

Magazinele CELLINI si centrul de service, autorizat de cele mai prestigioase companii producatoare de ceasuri (Omega, Breitling), reflecta pasiunea si dorinta noastra de a dezvolta nivelul pietei locale si de a creste odata cu exigentele clientilor nostri.

CELLINI Romania este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de bijuterii si ceasuri din lume: Grupul Swatch (Omega, Longines, Rado, Swatch, Tissot), LVMH (Hublot, TAG Heuer, Zenith) sau Richemont (IWC Schaffhausen).

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.