Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 28102272

Nr. ord. reg. com: J20/216/2011

Sediu social: Str. Horia nr. 68, Deva, JUD. HUNEDOARA

Adresa site-ului: https://cauciucuriagricole.ro

Data lansării: 2014-01-01

Categoria: Auto, moto și utilaje

Magazin atestat Trusted.ro din 2017-08-30.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-31

AUTO PNEU SERVICE ROTI SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-07-31

cauciucuriagricole.ro este un proiect al companiei Sc Auto Pneu Srl cu o experienta de 10 ani in domeniul anvelopelor.Am ales acest nume pentru ca se identifica cu una din activitatile pe care le desfasuram in fiecare zi si anume segmentul cauciucurilor agroindustriale.

De ce magazin online ? prezenta si istoricul pe care il avem de 8 ani prin www.autopneu.ro ne ajuta sa definim si sa dezvoltam foarte bine activitatea in mediul online.Incercam sa prezentam o noua oportunitate de cumparare si accesare cu usurinta a platformei noastre online astfel reducem foarte mult din timpul clientilor care este pretios ,magazinul aduce cea mai buna oferta de la cei mai mari producatori cu un pret corect ,livrare in timp util la beneficiar in ferma sau santier.

Anul 2014 este cel in care am decis sa cream acest site unic,care va ajuta sa cunoasteti si sa configurati alegerea pentru utilajele dumneavoastra ,in functie de teren ,tip insertie si aplicatie anvelopa si binenteles scopul urmarit.Oferim clientilor o gama variata de anvelope ,camere aer ,accesorii si nu in ultimul rand consiliere gratuita din partea echipei noastre cu ajutorul careia va puteti face alegerea corecta.

Politica noastra comerciala este cel mai bun pret ,livrare cat mai rapida si strategia de discount de la furnizor catre clientul final precum si campanii de reduceri atractive pentru a asigura un nivel al preturilor fara concurenta.
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.