Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO30065320

Nr. ord. reg. com: J40/4255/2012

Sediu social: Blvd. Decebal 5, BL. S12B, PARTER, 030962

Adresa site-ului: https://www.boemurban.ro/

Data lansării: 2015-10-01

Categoria: Haine, încălțăminte, accesorii

Magazin atestat Trusted.ro din 2019-07-09.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-10-03

SC ORIENT MAYA SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-10-03

Suntem BoemUrban, un concept unic de e-commerce pe piata romaneasca. Cautam sa oferim clientilor nostri produse de imbracaminte originale, nonconformiste, realizate din materiale naturale, cu broderii, insertii si aplicatii traditionale din materiale deosebite, care reinterpreteaza traditiile populare romanesti/sau altele. Nu comercializam branduri mari si superconsacrate – sunt suficiente site-uri care ofera produse de brand, foarte asemanatoare intre ele. Noi suntem cei care va aducem rochii de catifea, bluze office cu broderii spectaculoase, aplicatii in forma de elefanti, rochii cu gluga de elf si cate si mai cate. Cu alte cuvinte, ne diferentiem prin originalitatea produselor!

Mottoul pe care ni l-am ales - Unleash your inner bohemian - reflecta credinta noastra in faptul ca fiecare dintre noi are inauntrul sau a little bohemian princess/prince care asteapta sa iasa la iveala. Poate ca nu tuturor ni se potriveste un stil flamboaiant si super colorat, insa stilul BoemUrban inseamna si un detaliu, o broderie discreta, o aplicatie haioasa, o pictura manuala sau o textura diferita (de exemplu, catifea). Daca esti una dintre acele persoane care prefera negrul, avem ceva si pentru tine: o rochita neagra cu dantela sau una supradimensionata, o bluza neagra din dantela sau una cu o broderie deosebita.

Clientii nostri iubesc culoarea in viata de zi cu zi si, de ce nu, in garderoba lor, sunt Shiny Happy People, inteleg semnificatia cuvantului Namaste, stiu ce este Pink Martini, au vazut cel putin un film de Pedro Almodovar, stiu cum era Vama Veche “pe vremuri”, prefera literatura de calitate, stiu ca al doilea roman al lui Arundhati Roy a fost lansat in vara lui 2017 si ca On Beauty nu este un ghid de infrumusetare, nu considera ca logoul de pe tricou este important etc. (pentru alte referinte culturale, drop us a comment).

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.