Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO 17688444

Nr. ord. reg. com: J12/140/2010

Sediu social: Loc. Suceagu nr 260, Com. Baciu Jud. Cluj 410095, România

Adresa site-ului: https://www.biovicta.ro/

Data lansării: 2015-08-01

Categoria: Alimentare și băuturi

Magazin atestat Trusted.ro din 2021-10-26.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-10-26

Deco Italia SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-10-26

Dupa indelungi cautari si testari am adus in Romania o selectie de produse bio si naturale pe care le-am ales cu grija din diverse colturi ale lumii, care sa acopere aproape in totalitate necesarul de vitamine, minerale, fibre, proteine, sau grasimi sanatoase, de care organismul are nevoie pentru a se dezvolta armonios. Deco Italia a fost creata in 2005 pentru un stil de viata sanatos si pentru a va putea oferi avantajele aduse de produsele certificate ecologic denumite si bio, eco sau organice precum si de produsele naturale de top. Astfel, am fi bucurosi sa incercati atat produsele noastre Biovicta® cat si ale unor producatori cu experienta pentru care suntem direct importatori avand exclusivitate pe intreg teritoriul tarii.

Produsele Biovicta® sunt ambalate cu o igiena maxima in unitati autorizate de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA). Ne desfasuram activitatea in conformitate cu sistemul H.A.C.C.P. si totodata produsele noastre ecologice sunt certificate de Ecoinspect SRL RO-ECO-008, astfel incat sa se poata oricand face trasabilitatea acestora.

Consideram ca sanatatea depinde in mare masura si de calitatea produselor alimentare pe care le introducem in corp. Obiectivul nostru este sa va oferim doar produse de top, ce au o calitate net superioara la un pret just, sa consumati cu incredere produsele noastre, si speram, astfel, sa fim cu totii mai sanatosi, mai frumosi si mai fericiti!

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.