Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO 26049660

Nr. ord. reg. com: J40/9410/2009

Sediu social: Bd. Iancu de Hunedoara nr. 37, sc. B, ap. 30, Sector 1, 011734 Bucuresti, Sectorul 1, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.biciclop.eu

Data lansării: 2009-10-01

Categoria: Articole sportive, timp liber și divertisment

Mărci înregistrate: Da

Magazin atestat Trusted.ro din 2021-07-27.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-07-27

S.C Biciclete Ciclop S.R.L

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2022-07-27

Biciclop este magazinul online si offline de biciclete, trotinete, schi si snowboard. Venim de fiecare data in intampinarea nevoilor de miscare ale clientilor nostri cu cele mai eficiente solutii de ecomobilitate! In magazinul nostru gasiti o gama extrem de variata de produse, care vin in sprijinul unui stil de viata sanatos, la cel mai bun raport calitate - pret.

Povestea Biciclop a inceput in 2009, strans legata de Olanda, patria transportului pe doua roti. De aici am adus, la inceput, biciclete second-hand achizionate de la primariile oraselor Amsterdam si Haga, care, odata ajunse in tara, au fost reconditionate si puse in vanzare.

Urmatoarea etapa din viata Biciclop se remarca prin importul de biciclete noi. Am promovat si distribuit pe piata din Romania renumite branduri olandeze si am fost pionierii bicicletelor urbane. Din 2012, suntem importator oficial Razor, cel mai important producator mondial de trotinete, trotinete electrice, waveboard-uri, hoverboard-uri si alte solutii inovatoare de deplasare. Iar din 2015 aducem in Romania bicicletele Romet, care incanta prin raportul excelent intre pret si echipare, dar si prin design, calitate si gama extrem de variata.

De-a lungul timpului am oferit in premiera pe piata din Romania unele dintre cele mai renumite branduri de biciclete la nivel mondial, la preturi accesibile pentru bugetele romanilor.

Continuam sa aducem an de an noi marci si ne bucuram sa putem oferi solutii tot mai variate pentru nevoile in crestere ale clientilor nostri, nevoi legate de transport prietenos cu mediul, de miscare si sanatate, dar si de distractie si aventura.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.