Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 40958003

Nr. ord. reg. com: J38/550/2019

Sediu social: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 39, 240048 Ramnicu Valcea, Valcea

Adresa site-ului: https://bebekiki.ro/

Data lansării: 2019-01-01

Categoria: Bebeluși, copii, jucării

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-07-17.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-07-18

SC BEBE KIKI DESIGN SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-07-18

BebeKiki.ro îți pune la dispoziție articole vestimentare esențiale - body-uri, bluze, pantaloni, salopete, costumase - de cea mai bună calitate, astfel încât să-i ofere celui mic toată siguranța și tot confortul de care are nevoie. Pielea lui va intra în contact doar cu materiale dintr-un bumbac cât mai fin, care devin aproape una cu pielea, măngâind-o precum însăşi mâna ta, dar lăsând-o să respire în voie.

Pe măsura ce timpul trece, nevoile se diversifica. Puiul tău devine din ce în ce mai activ, se întoarce pe burtă, se ridică în funduleț, merge de-a bușilea, se ridică în picioare și merge. Suntem alături de tine cu o gamă variată de produse din aceleași materiale de calitate, dar care să aibă in același timp și un design plăcut - haine de exterior, rochițe, treninguri, costume naționale, căciuli, pălării, șosete și diverse accesorii. Și nu plecăm nici când mai crește pentru că vrem să-ți fim alături până merge la scoală și să te ajutăm să-l pregătești din punct de vedere al garderobei.

Acesta este un drum pe care ne dorim să mergem împreună și pentru care ne pregătim intens. Căutam furnizori care să respecte cele mai strite cerințele, care să confecționeze hăinuțe din materialele naturale și calitative, pentru ca nu acceptăm sa fie făcute superficial. Ne selectăm cu grijă produsele, alegându-le doar pe cele din cel mai fin bumbac care să se simtă ca o adiere de vânt pe pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor. În același timp suntem atenți să fie lejere, să aibă croieli moderne si un design plăcut. Întelegem toate aceste lucruri pentru că și noi suntem mame în echipa BebeKiki.ro. Iar copiii ne-au învățat cât de important este confortul lor și cât de neprețuit le este zambetul. Așa ca mergem pe acest drum împreună, noi și voi, mame și copii fericiți.

Cu drag,

Echipa BebeKiki.ro

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.