NULL

Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO35056829

Nr. ord. reg. com: J40/11788/2015

Sediu social: Str. Doamna Ghica nr. 30, bloc 11 SUD, scara 1, etaj 6, ap. 20 Sector 2, Bucuresti

Adresa site-ului: https://www.auto-soft.ro

Data lansării: 2002-11-13

Categoria: Auto, moto și utilaje

Magazin atestat Trusted.ro din 2017-11-06.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-11-30

Tires And Parts S.R.L.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-11-30

Auto Soft ofera una dintre cele mai variate si mai complete oferte de anvelope si jante de pe piata din Romania. Inca de la începuturile companiei ne-am bazat pe 4 principii care ne ghideaza activitatea zi de zi: marfa de cea mai buna calitate, preturi cat mai mici (preferam o viteza de rotatie a stocurilor ridicata, obtinuta prin practicarea unor adaosuri comerciale scazute), colaborare reciproc avantajoasa si servicii cat mai rapide.
Scopul nostru este sa oferim cele mai bune solutii de rulare pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de a conduce, kilometri de rulaj estimati, anotimp si, nu in ultimul rand, pret. Parerea clientului este baza cu ajutorul careia facem totul pentru a evolua si a ne imbunatati constant performantele.
Ce oferim:
Vanzari en-detail
Pentru ca ne dorim sa satisfacem nevoile fiecarui client, produsele comercializate de noi pot fi achizitionate atat de pe site, cat si din punctele noastre de service, la aceleasi preturi.
Vanzari en-gros
Prin semnarea unui contract de furnizare anvelope si prestari servicii, oferim preturi de en-gros firmelor cu parcuri auto medii si mari. Beneficiile unui astfel de serviciu sunt preturile reduse si prioritatea in livrarea comenzilor.
Service
In prezent, Auto Soft dispune de 4 puncte de service in Bucuresti unde puteti beneficia de serviciul de montare roti si celelalate servicii aferente realizate de o echipa calificata, pregatita sa intervina in orice situatie cu mult profesionalism.
Adrese: https://www.auto-soft.ro/puncte-de-lucru/
Distributie
Importam si distribuim in intreaga tara mai multe marci de anvelope si jante. Preferam rulajul rapid de marfa, iar lucrul acesta se reflecta si in preturile noastre de distribuitor. Pentru mai multe detalii contactati departamentul de distributie.
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.