Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 32749065

Nr. ord. reg. com: J26/116/2014

Sediu social: Str. Revoluției, nr. 18, Târgu-Mureș, jud. Mureș

Adresa site-ului: https://www.aromateria.ro/

Data lansării: 2019-01-01

Categoria: Altele

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-07-09.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-11-10

Aroma Terra SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2023-11-10

Credem în sinceritate și transparență. Îți oferim uleiuri esențiale pure, cu grad terapeutic, potente și eficiente și te învățăm cum să le folosești corect.

Credem în plante și în capacitatea omului de a se echilibra.
Plantele supraviețuiesc de milioane de ani in armonie cu tot ce există în univers, în timp ce oamenii luptă cu rezistența bacteriilor create chiar de către ei. Așadar, în ceea ce privește prevenția și echilibrarea, preferăm să ne inspirăm din înțelepciunea plantelor datorită felului în care acestea au abordat imunitatea adaptativă de-a lungul milioanelor de ani.

Plantele folosesc o strategie pasiv-defensivă înarmate cu o diversitate de compuși chimici naturali, o strategie bazată pe simbioză și capacitate de adaptare la mediu. Învățăm de la ele o abordare blândă și inteligentă care aduce beneficii pe termen lung. O aplicăm pe toate planurile: fizic, psihic, emoțional și spiritual.

Aromaterapia este o terapie holistică și integrativă. Folosiți-o cu încredere în scop preventiv și pentru echilibrare! Păstrați legătura cu un medic deschis, care nu exclude natura din munca lui și cu care rezonați. În același timp, ascultați-vă intuiția!

Noi credem in capacitatea omului de echilibrare si educare și ne dedicăm atât uleiurilor esențiale pure, crescute și distilate cu drag și respect, cât și distribuirii de informație de calitate. Educația cu blândețe este singura cale către adevărata evoluție.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.