Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: 37465455

Nr. ord. reg. com: J5/963/2017

Sediu social: str. Oborului, nr. 23, Alesd, Bihor

Adresa site-ului: https://www.aromateca.ro/

Data lansării: 2019-06-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2020-05-11.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-05-11

Viridis Way SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2021-05-11

La Aromateca iubim ceea ce facem și credem cu tărie că este cel mai frumos lucru de pe pământ. Inspirăm și ajutăm oamenii să facă un lucru de neprețuit: să trăiască mai sănătos.

Găsești aici soluții complete pentru aromaterapie - de la uleiuri esențiale, la difuzoare, nebulizatoare și accesorii, alături de informații pentru utilizarea lor eficientă și în siguranță. Îți oferim sute de produse la prețuri competitive, selectate atât de la branduri mondiale de top, cât și de la producători de nișă, de pe trei continente, astfel încât să găsești cele mai convenabile soluții pentru bugetul tău.

Produsele noastre sunt naturale și nu conțin parabeni, bisfenoli A (infamul BPA) sau alte chimicale dubioase, iar uleiurile și bazele sunt ambalate exclusiv în recipiente de sticlă. Ne străduim, de asemenea, să folosim ambalaje cât mai prietenoase cu mediul.

Toate produsele sunt certificate de către producători, dar sunt testate selectiv și de către noi, pentru a-ți oferi informații cât mai corecte și transparente despre fiecare: difuzoarele și nebulizatoarele le testăm in house, iar uleiurile esențiale le trimitem la analize în laboratoare specializate. Datele sunt publicate periodic pe blogul nostru.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.