Magazin Atestat

TRUSTED.ro

Clienți online.  E-commerce.  Încredere.

CIF: RO32747838

Nr. ord. reg. com: J02/127/2014

Sediu social: Savarsin nr.391, jud. Arad

Adresa site-ului: https://www.argania.ro/

Data lansării: 2023-02-01

Categoria: Sănătate și frumusețe

Magazin atestat Trusted.ro din 2023-05-29.

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-31

SC SOSETARIA SRL

Marca TRUSTED.ro este validă până la data de 2024-05-31

La Argania credem că produsele cosmetice naturale pot avea un impact puternic asupra sănătății și frumuseții pielii noastre. Din acest motiv, ne-am dedicat să oferim o gamă variată de produse cosmetice pe bază de ulei de argan, ce conțin doar ingrediente naturale și organice, pentru a menține frumusețea și sănătatea pielii într-un mod cât mai natural și durabil posibil.

Produsele noastre sunt fabricate în Italia cu ingrediente provenite din Maroc, acolo unde uleiul de argan este un ingredient esențial în viața de zi cu zi, iar tainele sale sunt transmise de generații întregi. Într-o lume plină de produse cosmetice nocive, noi încercăm să readucem naturalețea și să respectăm învățăturile strămoșilor noștri.

Magazinul nostru online oferă o gamă variată de produse, de la creme hidratante și de curățare până la uleiuri de masaj și de păr, toate cu un singur ingredient comun - uleiul de argan. Toate produsele noastre sunt formulate cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate, pentru a îmbunătăți aspectul și starea pielii și a părului.

Suntem mândri să oferim produse cosmetice de calitate, care nu numai că oferă beneficii vizibile pentru piele și păr, dar sunt și prietenoase cu mediul. Nu folosim ingrediente dăunătoare, cum ar fi parabeni sau sulfatul de sodiu.

Misiunea noastră este de a încuraja o abordare mai naturală și sustenabilă pentru îngrijirea pielii și părului, și de a încuraja oamenii să aleagă produsele naturale pentru o piele sănătoasă și o planetă mai sănătoasă.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.