CIF: 6718515

Nr. ord. reg. com: J40/23900/1994

Sediu social: Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5C, Bucuresti

Adresa site-ului: http://www.anapan.ro/

Data lansării: 2015-11-01

Categoria: Alimentare și băuturi

Magazin atestat Trusted.ro din 2017-05-25.

ANA PAN SA

ANA PAN este cel mai recunoscut lanț de cofetarie, patiserie și panificație din București. Primul magazin a fost fondat în 1990, din pasiunea pentru produse de calitate și din ingrediente naturale de calitate excepțională.
De atunci, zilnic, în magazinele ANA PAN se găsesc cele mai proaspete prăjituri, torturi, produse de patiserie și panificație. Specialiștii ANA PAN lucrează zilnic cu pasiune și dedicare pentru a crea opere de artă culinară pe care clienții le pot savura în cele 20 de magazine din capitală.
Magazinul online oferă clienților opțiunea de a comanda mai ușor și rapid produsele Ana Pan. Relansarea Eshop-ului www.anapan.ro într-o variantă mult mai prietenoasă și ușor de utilizat și introducerea noul concept ANA Kids special creat pentru cei mici, fac parte din strategia de creștere a shop-ului online. Aici părinții pot găsi dulciuri cu zahăr redus sau înlocuit cu îndulcitori naturali, atât în gama de mini prăjituri de casă până la torturi în decoruri surprinzătoare, de poveste. Echipa de Design ANA Kids este dedicată în a crea delicii memorabile, pentru o copilărie veselă și plină de dragoste.

 
Date despre firmă (de la Termene.ro) - actualizat decembrie 2018:

Cifra de afaceri: 24.718.998

Capital social: 208.680

Profit/pierderi: -1.260.046

Număr mediu de angajați pe anul trecut: 209
 

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.