CIF: 34988239

Nr. ord. reg. com: J15/611/2015

Sediu social: Strada Academician Serban Cioculescu, Nr. 15, Localitatea Gaesti, Judet Dambovita, Cod 135200

Adresa site-ului: http://ielm.ro/

Data lansării: 2017-04-01

Categoria: Bebelusi, Copii, Jucarii

Magazin atestat Trusted.ro din 2017-06-08 11:17:11.

Filip and Family SRL (iELM)

iELM a fost înființată în 2013 de Linda Tisäter Dragan. Suntem o mică afacere de familie care creează și produce articole vestimentare în ediție limitată și al cărei scop este să îmbrace copiii în haine unice la prețul potrivit. În prezent avem peste 10.000 de clienți în Suedia și peste 30.000 de urmăritori pe Facebook, cu intenția de a ne extinde în întreaga Europă.

Numele iELM a avut drept sursă de inspirație cei patru copii ai noștri, Ida, Elin, Livia și Marcel. Aceștia sunt și cei care ne dau energia necesară pentru a evolua constant și pentru a veni cu idei noi.

Filosofia noastră este să creăm articole vestimentare pentru copii folosind un design inovator în care aspectul, funcționalitatea și textura materialelor sunt la fel de importante. Stilurile articolelor noastre vestimentare sunt simple și, astfel, clasice. Rezervăm locul central materialului textil, iar micile detalii transformă articolele vestimentare în ceva cu adevărat special. Majoritatea hainelor sunt unisex, un detaliu important pentru noi. Articolele vestimentare sunt realizate din materiale durabile care rezistă la numeroase cicluri de spălare, care sunt moi și confortabile, pentru ca cei mici să se simtă în largul lor. Hainele devin rapid articolele preferate ale copiilor și părinților.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Vezi aici toate opiniile lăsate de clienți despre acest magazin online.