CIF: 25191410

Nr. ord. reg. com: J05/297/2009

Sediu social: Str. Seleusului nr. 48, Oradea, judetul Bihor

Adresa site-ului: http://ideaplaza.ro

Data lansării: 2009-01-01

Categoria: Cadouri si Bijuterii

Magazin atestat Trusted.ro din 2015-05-12 14:18:28.

Pentru cei care vor sa stie mai multe despre magazinul IdeaPlaza.ro si care sunt dorintele, intentiile si asteptarile noastre pentru viitor am pregatit o scurta prezentare care speram sa va raspunda la cateva dintre intrebarile care poate vi le-ati pus in ceea ce ne priveste.Istoria sau mai exact inceputurile IdeaPlaza.ro nu dateaza de foarte mult. Am deschis portile magazinului online IdeaPlaza in 14 ianuarie 2009 dupa o decizie spontana, din dorinta de a transforma cumpararea unui cadou intr-o adevarata placere si pentru a va ajuta sa evitati aglomeratia din magazinele specializate in cadouri. In ceea ce priveste intentiile, dorintele si asteptarile noastre pentru viitor ar fi multe de spus. Una dintre cele mai mari dorinte ale noastre este aceea de a reusi sa devenim o echipa din ce in ce mai profesionista si prin acest lucru sa reusim sa facem fericit fiecare client sau chiar si fiecare vizitator cere ne trece \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"pragul\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Acest lucru se poate corela cu intentiile de viitor de a transforma \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"rafturile\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" magazinului intr-o oaza infinita de cadouri de unde fiecare client sa aiba posibilitatea sa isi gaseasca cadoul mult dorit. Si in final asteptarile noastre sunt cat se poate de ridicate dar din punctul nostru de vedere cat se poate de realizabile: mai exact sa devenim cel mai mare Magazin online de cadouri din Romania.

Dacă aveți probleme cu acest magazin, raportați la probleme@trusted.ro.

Iată ultimele 5 opinii ale clienților despre acest magazin:

Vezi aici toate opiniile.


Liviu -

Totul a fost ok, eu lucrez ca si designer la o firma de canapele, parerea mea sincera este ca pernutele de oriunde le-ati achizitiona sunt prea umplute (mici bombite) ar trebui putin mai lejer umplute. Multumesc

RATING : 10/10 - 2017/09/12 - 12:24:15

Oana - Neamţ

Buna ziua. Cred ca este binevenita o sugestie, dat fiind faptul ca alaturi de comanda ati atasat o foto-copie a unei scrisori in care mi-ati subliniat faptul ca "ati acordat foarte multa atentie" comenzii mele. Nu contest acest lucru, dar pe undeva cred ca este o neintelegere, ori eu nu inteleg expresia si ati vrut sa va referiti la altceva, ori cred ca tine de formalitatea dumneavoastra de a plasa comanda. Cartile de joc, precum si puzzle-ul au fost in regula, cat despre ciocolata..nu stiu ce sa zic in privinta calitatii, nu as putea spune ca a fost comestibila, asta unul la mana, a doua la mana..mesajul scris nu era nici pe departe cel dat de mine, m-am bazat pe voi ca imi scrieti mesajul pe care mi l-am dorit "Seni çok seviyorum!", iar voi mi-ati scris "Cu mult drag, Andrei" in condtiile in care si pe pachetul de carti scria numele sotului meu, cam asta a fost supriza pe care i-am facut-o sotului in ziua nunti.."Cu mult drag, Andrei", nu stiu daca sa fiu ironica si va multumesc sau sa va recomand totusi inainte de a plasa un xerox cu niste cuvinte mari, sa realizati totusi ceea ce vreti sa exprimati. O zi buna si spor la treaba!

RATING : 6/10 - 2017/09/05 - 11:39:44

Calin - Cluj

Recomand

RATING : 9/10 - 2017/08/31 - 10:16:43

Andreea -

Foarte draguta scrisoarea pe care am primit-o de la voi ! Felicitări pt idee !

RATING : 10/10 - 2017/08/28 - 05:50:23

Eliza -

Va mulțumesc din suflet pentru efortul depus și profesionalismul oferit. Va respectați clienții și asta înseamnă să sunteți oameni de calitate. Am fost ținută la curent cu toate detaliile în ceea ce privește comanda mea și suport in finalizarea acesteia. Sunteți minunați și știți să aduceți zâmbete pe chipurile oamenilor.

RATING : 10/10 - 2017/08/27 - 13:10:59