Hai la Școala de Vară GPeC 2017! Departe de caniculă, aproape de e-commerce

de | 7/07/2017 | 2 comentarii

Reading Time: 5 minutes

Vino cu noi la a 7-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC, singura serie de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online din România, care va avea loc în perioada 23 – 28 august 2017, într-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov. Noi zicem că nu trebuie să o ratezi, iar prietenii care au participat la edițiile trecute îți pot confirma, în unanimitate, acest lucru.

Uite de ce:

AFLI TOT CE E IMPORTANT CA SĂ AI UN MAGAZIN ONLINE DE SUCCES!

În fiecare zi, de dimineață până la prânz, îți iei porția de steroizi în e-commerce! Te așteaptă 12 workshopuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online, axate pe “tips & tricks” de la cei mai buni specialiști practicieni – totul aplicat, fără bla-bla-uri.

Vei fi direct implicat în workshopuri și pus la exerciții practice care să te ajute în situațiile concrete de care te lovești zilnic în business-ul tău online.

 • cât de importante sunt și cum mă ajută datele și KPI-urile în luarea deciziilor de business? cum le interpretez, cum le urmăresc, cum le măsor?
 • care sunt cele mai eficiente canale de marketing din punct de vedere rezultate vs. costuri?
 • ce instrumente îmi stau la îndemână și ce pot face ca să cresc rata de conversie?
 • cum mă pot diferenția față de competiție fără să mă lupt în prețuri?
 • cum îmi fac un plan de marketing bine pus la punct?
 • este site-ul meu ușor de folosit de vizitatori sau îi pierd înainte de a cumpăra? ce trebuie să fac ca să am un website bun din punct de vedere usability?
 • cum fac ca magazinul meu online să fie optimizat pentru motoarele de căutare? care sunt lucrurile de care ține cont Google în materie de SEO?
 • ce trebuie să fac în Social Media și cum mă ajută în business?
 • cum fac campanii de AdWords “deștepte”? de ce trebuie să țin cont?
 • cum măsor eficiența campaniilor de marketing (ROI)?cum îmi optimizez site-ul pentru device-urile mobile? care sunt trucurile de care trebuie să țin cont? Mobi-site, aplicație de mobil, design Responsive sau Adaptive – care e diferența dintre ele și ce e mai bine pentru mine?
 • cum să scriu descrierea produselor? cum să am content de calitate pe site?

… sunt doar câteva din întrebările la care îți vei găsi răspuns în cadrul workshopurilor de la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017: Optimizarea Conversiilor, Usability, SEO, Analytics, AdWords,  Marketing Online, Social Media, Mobile, Content Marketing, Personalizare, Customer Experience, Best practices in e-commerce, Logistică, Growth hacking etc. – pe toate le disecăm timp de 5 zile pentru ca tu să vinzi mai mult!

TRĂIEȘTI E-COMMERCE ÎN FIECARE CLIPĂ

În fiecare după amiază după cursuri, ai ocazia să discuți față în față cu trainerii, să le adresezi întrebări și să le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online, iar valoarea adăugată nu se oprește aici: împărtășești experiențe de business, schimbi idei și stabilești legături de lungă durată cu toți participanții. La Școala de Vară GPeC, îți vei face o nouă familie – familia ta din online!

LEGI PRIETENII PE TERMEN LUNG CU CEA MAI FRUMOASĂ COMUNITATE DIN ONLINE

Serile sunt rezervate activităților de team building, poveștilor și glumelor spumoase condimentate cu foc de tabără, vin fiert și acorduri de chitară. Jucăm mima, foosball, air hockey, ping-pong, biliard și ne “chinuim” la probele de team-building (de la Treasure Hunt, până la realizarea spotului publicitar pentru un magazin online care vinde tunuri pentru anihilarea țânțarilor :)) – toate fac parte din Școala de Vară de E-Commerce GPeC. Crede-ne: îți vei dori ca cele 5 zile să nu se termine niciodată!

Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017 se va desfășura în perioada 23 – 28 August, la superbul Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus / Bran, jud. Brașov.

CINE POATE PARTICIPA?

Toți cei direct interesați să își deschidă o afacere online sau sunt deja implicați în e-commerce și vor să își dezvolte business-ul: magazine online, furnizori de servicii și soluții e-commerce, tool-uri și platforme e-commerce, procesatori de plăți, companii de curierat, agenții specializate, pe scurt – oricine este direct interesat de comerțul online.

Precizare: magazinele online care s-au înscris în Competiția GPeC 2017 și au selectat pachetul PLATINUM la înscriere beneficiază de 5% discount din valoarea taxei de participare la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017.

Atenție! Sunt doar 50 de locuri disponibile, deci grăbește-te să te înscrii! Din experiența noastră de 6 ani de când organizăm Școala de Vară GPeC, locurile se epuizează rapid.

CE CÂȘTIGI ȘI CÂT TE COSTĂ PARTICIPAREA

 • ai parte de 5 zile de cursuri intensive de e-commerce și marketing online (12 workshopuri x 90 minute fiecare = 18 ore de conținut practic de la unii dintre cei mai buni specialiști din piață) –> știi ce să faci ca să crești afacerea ta online;
 • exceptând orele dedicate workshopurilor, ai timp în fiecare zi să stai de vorbă cu trainerii (fără să fie nimeni pe fugă cum se mai poate întâmpla la orice conferință) –> asta înseamnă consultanță avizată FIX pe afacerea ta;
 • de joi până duminică lucrezi în echipă pentru a dezvolta o campanie de marketing de la zero și pentru a identifica problemele unui magazin online –> aplici concret ceea ce înveți la workshop-uri;
 • dacă ai un magazin online înscris în Competiția GPeC 2017, poți cere sfaturi specialiștilor prezenți și putem discuta asupra primului raport de audit –> îți crești semnificativ șansele de a urca pe podiumul câștigătorilor la Gala Premiilor eCommerce;
 • te împrietenești și discuți informal (la un pahar de vorbă) cu trainerii (unii dintre cei mai buni specialiști în e-commerce și marketing online) –> networking de calitate și relații pe termen lung;
 • schimbi idei/păreri/contacte cu colegii cursanți –> înveți din experiența lor, beneficiezi de recomandări și știi la cine să apelezi atunci când ai nevoie de ajutor pentru a-ți crește afacerea;
 • te vei simți excelent timp de 5 zile la aer curat de munte, alături de cea mai frumoasă comunitate din online: pe lângă workshopuri, te așteaptă activități de team building, foc de tabară în acorduri de chitară, pălincă/bere/vin, discuții libere, distracție și, mai ales, o adevărată familie!

TAXA DE PARTICIPARE

Early-Bird (7 Iulie – 1 August 2017, inclusiv)

 • Cazare în regim Double, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.199 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare in regim Single, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.599 lei + TVA persoană/sejur

Tarif standard (2-18 August 2017, inclusiv)

 • Cazare în regim Double, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.499 lei + TVA persoană/sejur;
 • Cazare in regim Single, 5 nopți, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, prânz, cină în fiecare zi, 2 coffee breaks/zi, băuturi alcoolice și non-alcoolice all you can drink, activități de team-building, cină festivă, coordonatele de contact ale participanților și trainerilor): 2.899 lei + TVA persoană/sejur
 • Locurile sunt limitate la 50, iar din experiența noastră din ultimii 6 ani de când organizăm Școala de Vară, acestea se epuizează rapid. Așadar, completează formularul de înscriere și rezervă-ți locul acum!Te așteaptă 5 zile de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online, networking și distracție pe măsură alături de cei mai buni traineri și cea mai frumoasă comunitate din online.Vezi cum au decurs edițiile anterioare ale Școlii de Vară GPeC și ce feedback ne-au oferit participanții.

Completează formularul de înscriere și rezervă-ți locul acum la Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2017! Până pe 1 august beneficiezi de prețuri reduse prin oferta Early-Bird!

Detalii despre Școala de Vară, traineri și formularul de înscriere, pe site-ul GPeC

2 Comentarii

 1. Fanica

  E putin cam piperata taxa de participare.

  Răspuns
  • Andrei Radu

   În spatele taxei sunt niște raționamente clare:
   – 5 nopți de cazare la un hotel de 3 stele
   – toate mesele incluse
   – băuturi răcoritoare și alcoolice în regim open bar
   – activități de team building – toate costă.

   Exceptând chestiunile logistice (cele mai puțin importante în ecuație), fiecare participant are acces la 12 workshop-uri x 90 minute/fiecare, adică la 18 ore de conținut despre cum să-și dezvolte mai bine afacerea.

   Ar fi greșit să compari Școala de Vară GPeC cu un sejur de relaxare oriunde, pentru că la noi sunt training-uri care te ajută efectiv în dezvoltarea afacerii tale. De aici valoarea adăugată și costul în sine pentru know-how. :-)

   Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne